Cirkas




Aktuali informacija besiruošiantiems poilsiauti pajūryje

pajuryjeVasara prasidėjo ir daugelis nors kartą keletui dienų planuoja nuvykti prie Baltijos jūros. Taigi, aktualia tampa ne tik orų prognozė pajūrio regionui, tačiau ir kokia yra vandens temperatūra (ypač norintiems maudytis kuo šiltesnėje jūroje). Todėl Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba primena, jog įstaigos svetainėje galima surasti ne tik įprastas (orų), bet ir jūrines prognozes, kurias sudaro Klaipėdoje budinčios hidrometeorologijos specialistės.

Jūrinių prognozių ieškokite meteo.lt svetainės skiltyje „Prognozės“ ➡️Jūrinės prognozės. Ateinančios paros specialisto paruošta prognozė kartu su žemėlapiu būna atnaujinama kasdien apie pietus. Joje pateikiama informacija ne tik apie prognozuojamą vėjo kryptį ir greitį, bet galima sužinoti apie prognozuojamus kritulius, matomumą, bangų aukštį ir oro bei vandens temperatūrą.

Taip pat primename, jog faktinę vandens telkinių (ir jūros) temperatūros informaciją (su 30 dienų istorija) rasite žemėlapyje bei lentelėje esančioje svetainės skiltyje „Dabar“ ➡️Vandens telkiniai. Be to, planuojant ilgesnį laiką praleisti paplūdimyje verta pasitikrinti ir UV indekso prognozes skiltyje „Prognozės“ ➡️UV indeksas.

 

Aplinkos ministerijos nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode