Cirkas




Europarlamentaro mandatą gavęs P. Gražulis žada EP kovoti prieš moralinį supuvimą

moraliniEuropos Parlamento (EP) nario mandatą iškovojęs Tautos ir teisingumo sąjungos (centristų, tautininkų) pirmininkas Petras Gražulis teigia Briuselyje ir Strasbūre kovosiantis už tradicines vertybes.

„Todėl sakau jums, mieli žmonės, kad kaip mane spaustų Strasbūras, iš kurio, tarp kitko, ateina visas šitas moralinis supuvimas, ten kovosiu, kad keistųsi Europa“, – pirmadienį per porimkiminę spaudos konferenciją Europos Parlamento biure Vilniuje sakė politikas.

Jis tvirtino savo įsitikinimų neišduosiantis taip pat, kaip jų neišdavė sovietmečiu, dėl ko buvo kalintas.

„Taigi, ir sakau: vyrai, nepasiduokite kvailoms madoms ir nekeiskite orientacijos. Mados ateina ir praeina, sovietmečiu buvo madinga būti komunistu ir sakė, kad Leninas atėjo visiems laikas, bet Lukiškių aikštė (kurioje sovietmečiu stovėjo Lenino paminklas – BNS) tuščia ir komunizmo nėra. Praeis ir šitos kvailos genderistinės, homoseksualistinės mados, ir Lietuva vėl grįš į normalų gyvenimą. Dievas sukūrė vyrą ir moterį“, – kalbėjo P. Gražulis.

Europos Parlamente jis planuoja dirbti Konservatorių ir reformuotų frakcijoje.

Politikas taip pat žada kiekvieną mėnesį pusę europarlamentaro atlyginimo skirti labdarai.

Pasak P. Gražulio, bus sukurta speciali darbo grupė, kuri spręs, kam skirti šias lėšas.

„Bus skelbiama kiekvieną mėnesį viešai, spaudos, savo „Facebook“ platformoje, kam skirtos tos lėšos. Be abejonės, tai labiau moralinis gestas, nepatenkinsime visų prašymų, bet mano pozicija – parodyti, kad mieli žmonės, man daug svarbiau jūsų pasitikėjimas negu atlyginimas“, – tvirtino politikas.

Per EP rinkimus už Tautos ir teisingumo sąjungą (centristus, tautininkus) balsavo 5,35 proc. rinkėjų.

P. Gražulis pernai per apkaltą pašalintas iš Seimo. Apkalta jam surengta dėl balsavimo už kitą Seimo narį. Lietuvos Aukščiausiasis Teismas pernai politiką yra pripažinęs kaltu korupcijos byloje, nes jis veikė šaldytos produkcijos gamintojos „Judex“ interesais. Dabar P. Gražulis teisiamas dėl neapykantos kurstymo, nes 2022 metais Seime koneveikė LGBTIQ bendruomenės atstovus.

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode